DOPORUČUJEME

Odpočítávání Linkin Park přineslo překvapení: Emily Armstrong

  


Když 20. července 2017 zemřel Chester Bennington, hlavní zpěvák skupiny Linkin Park, byl to pro její fanoušky šok. Nejspíš i pro ni samotnou, protože Bennington byla výrazná osobnost s osobitým pěveckým projevem. Zdálo se, že ho nikdo nebude moct již někdy nahradit. Ale nemožné se stalo skutečností a skupina Linkin Park po sedmi letech vyjíždí na turné s novou zpěvačkou. Kdo je Emily Armstrong?

Chester Bennington

Hudební fandy jistě nepřekvapí, že Chester Bennington byl hodnocený jako jeden z největších rockových zpěváků své generace. Svým emotivním stylem zpěvu dodával kapele Linkin Park na originalitě. Často ho doprovázel další zpěvák, Mikem Shinodou, jenž v kontrastu k ukřičenému Benningtonovi spíše hip-hopově proklamoval. K tomu je třeba samozřejmě přidat i povedené písně, jež vystřelily skupinu na první příčky hitparád.

Emily Armstrong

Sedm let po sebevraždě Chestera Benningtona a vynucené přestávce jsou Linkink Park zpátky. Kromě nové vokalistky nabízejí svým příznivcům i novou hudbu. Ke kapele se přidala osmatřicetiletá zpěvačka a hudebnice Emily Armstrong, jež zpívala ve skupině Dead Sara, kterou spoluzaložila. Hudebně ji hodně ovlivnila muzika skupin Nirvana, Led Zeppelin a zpěváků Iggy Popa a Janis Joplin. Blízký je jí zejména folk rock. Její hudební projev je všechno jiné než něžná a romantická písničkářka, takže je reálný předpoklad, že jít to s Linkin Park bude dobře ladit.

Nové album nenechá na sebe dlouho čekat 

Dne 5. září si Emily Armstrong debutově s Linkin Park zazpívala píseň The Emptiness Machine, která má být hlavním singlem připravovaného alba From Zero, jehož vydání je plánováno na listopad 2024. Zdá se, že Linkink Park má stále co hudebnímu světu nabídnout. Její fanoušci a hudební nadšenci se mají nač těšit.

Zdroj: https://www.today.com/popculture/music/linkin-park-new-singer-emily-armstrong-rcna169902

Náhledové  ilustrační foto: Pixabay

Komentáře

Novinky na Zlínmag.cz

Novinky na Senior-ka.cz

Novinky na HistoriaMag.cz