DOPORUČUJEME

Mobilní tarify pro mladé nabízejí i čeští telefonní operátoři

 



Stalo se běžným jevem, že mladé lidi nejčastěji na ulici potkáte s mobilem v ruce a s bezdrátovými sluchátky v uších. Vypadá to, jako by s mobilem byli srostlí. Dokážou takto trávit celé hodiny. Svým způsobem k tomu přispívají i neomezená data, která mají v mobilu k dispozici. Kde vás vyjdou nejlevněji?

Povolit, nebo zakázat mobil dětem

Jistě, můžete svým dětem internet v mobilu či počítači zcela zakázat, nebo jen omezit. Riskujete ale tím, že je znevýhodníte v jejich sociální bublině – tedy v okruhu jejich spolužáků ve škole, kde budou vypadat jako mimoňové z jiné galaxie. Mohou se tak snadno stát terčem šikany ve společnosti, jež je tolik závislá na vnějším pozlátku.

Zvláště děti si dobře všímají, co nosí ostatní za značkové oblečení nebo jaký mají mobil. S tlačítkovým opravdu velkou parádu nenadělají. Čeští telefonní operátoři připravili pro mladé speciální mobilní tarify nadupané daty a rychlostí.

O2 vám zlevní tarif, máte-li účet u AirBank

Telefonní operátor O2 nabízí mladým mobilní tarify o názvem YOU. Jsou čtyři a odstupňované podle množství dat:

  • YOU 3 GB dat – je první tarif vhodný pro toho, kdo rád chatuje a jen občas je online. Tarif obsahuje 120 minut do všech sítí a neomezené SMS v rámci O2. Jeden den je možné využít Data naplno, a to v rámci aplikace Moje O2. Tarif vás vyjde měsíčně na 299 Kč.
  • YOU 10 GB dat ocení ten, kdo se rád dívá na videa a online je prakticky neustále. Volání je v tomto tarifu neomezené. Cena tarifu vychází na 499 Kč. Je možné si zároveň užít 5 dní Data naplno.
  • YOU Neomezená data je tarif ideální pro toho, kdo prakticky mobil nedá z ruky. Může neomezeně volat, dívat se na filmy a hrát. Data na plno je možné zapnout na 5 dní.  K tomuto tarifu je zdarma O2 TV Air Modrá a HBO Max na 12 měsíců. Tarif stojí 699 Kč.
  • YOU Neomezená data 5G – za 899 Kč měsíčně si můžete užívat neomezeného připojení k datům v té nejrychlejší síti 5G. Data na plno přitom máte po celý měsíc. V ceně tarifu je O2 TV Air Modrá a HBO Max na 12 měsíců.

U O2 je možné získat slevu 300 Kč každý měsíc na cenu tarifu za předpokladu, že máte u Air bank účet, přichází vám na něho minimálně 10 000 Kč měsíčně a z účtu platíte včas fakturu za služby u O2.

Vodafone nabízí k tarifu sluchátka AirPods za 1 Kč

U Vodafone lze vybírat ze tří mobilních tarifů pro mladé do 26 let, které jsou bez závazků.

  • Nejlevnější tarif Basic+ vás vyjde na 487 Kč s ISIC kartou a bez ní na 577 Kč. Máte v něm neomezená data, volání a SMS, rychlost 4 Mb/s.
  • Druhý tarif Super+ nabízí neomezená data, volání a SMS a rychlost 20 Mb/s. S ISIC kartou stojí 657 Kč, bez ní 747 Kč. Za 1 Kč si můžete k tarifu přikoupit AirPods 3. generace.
  • Pro fajnšmekry je připraven tarif Premium 5G s neomezenou rychlostí, neomezenými daty, voláním a SMS. S ISIC kartou tarif vychází na 857 Kč, bez ní na 897 Kč. Za 1 Kč si můžete koupit k sluchátka AirPods 3. generace.

T-mobile má tarif i pro šestileté

Také T-mobile přichází s tarify pro mladé od 6 do 26 let. Má dokonce mobilní tarify pro školáky od první do deváté třídy.

  • Tarif Junior nabízí 3 GB dat, 150 minut volání a 150 SMS. Jeho cena je 275 Kč měsíčně.
  • 10 GB + 15 GB zdarma v apce za 480 Kč je určen pohodářům.
  • Neomezená data s rychlostí 10 Mb/s a s prvních 15 GB naplno. Využít je možné i slevu 1000 Kč na vybraný mobil. Tarif je určený pro flexery a stojí 700 Kč měsíčně.
  • Neomezená data s neomezenou rychlostí pro datakingy a slevou 2000 Kč na vybraný mobil za 905 Kč.

Zdroj: O2.cz, Vodafone.cz, T-mobile.cz

Náhledové foto: Pixabay

Komentáře

Novinky na Zlínmag.cz

Novinky na Senior-ka.cz

Novinky na HistoriaMag.cz